četvrtak, 30. travnja 2009.

Sretan Vam Dan Grada Poreča

Drage Porečanke, cijenjeni Porečani. Izuzetno smo ponosni što Vas možemo pozdraviti sa ovog bloga, upravo danas, kada se slavi Dan Grada Poreča, ali ovoga puta sa službenom kandidaturom gdina Josipa Pina Marasa za gradonačelnika Grada Poreča i sa službenom kandidaturom nezavisne liste Zorana Levaka za sudjelovanje u idućem sastavu Gradskog vijeća Grada Poreča. Upravo kada se slavi Dan grada, najbolje je vrijeme za analizu svega do sada učinjenog. Gledajući zadnjih desetak godina, sa ponosom možemo reći da je Poreč grad napretka, rada i poduzetništva.
Premda je Poreč ostvario napredak na gotovo svakom području, ipak postoje područja gdje je potreban novi zamah, a ta su područja navedena u strateškom i mandatnom programu navedenom na ovom blogu.
Upravo te programe želimo pokrenuti u suradnji sa svim strankama, udrugama, institucijama, i svim građanima, a ti su programi nadogradnja i oplemenjivanje svega što je do sada učinjeno, u zadnjih desetak godina.
Želimo Vam čestitati Dan Grada Poreča, još jednom zahvaliti svima koji su nas svojim potpisom podržali i poželjeti Vam da i dalje živite u gradu velikih projekata, gradu budućnosti, ali i gradu u kojemu će se odluke donositi konsenzusom svih stranaka, udruga i institucija, i gradu u kojemu će građani aktivnije birati svoju budućnost.
Kombinacija iskustva i mladosti koja krasi našu listu, i političke zrelosti i mudrosti koja krasi kandidate za Gradonačelnika i Zamjenike Gradonačelnika, zalagati će se upravo za navedeno - daljnji napredak grada, uz usku suradnju sa svima, posebno Vama građanima.

Nema komentara:

Objavi komentar